Hij ligt voor het

Grijpen

Op weg naar

veiligheid

WM-Haris-Puzic

Voordat ik deze whitepaper online zetten kreeg gelijk de vraag waarom ik mijn brood aan het weggooien was. Ook werd er gezegd dat de informatie die in deze prachtig opgemaakte whitepaper prima verkocht zou kunnen worden. Mijn antwoord: Je kunt niet alleen maar nemen. Het is mooi dat we in de afgelopen jaren veel hebben mogen leren van de Open Source Software WordPress met name over veiligheid, beheer en onderhoud. Daarom delen we met veel plezier onze “geheime” recept.

Iedereen kan wel een WordPress website updaten. Alleen er zijn andere aspecten van onderhoud dat tijd, geduld en ervaring vergt. Onze klanten zijn onze klanten omdat ze dit aan ons toevertrouwen. Dat wilt niet zeggen dat we de stappen niet kunnen delen met de buitenwereld die misschien wel de tijd en kennis bezitten om het zelf te doen.

Ik weet zeker dat deze whitepaper voor veel mensen van pas zal komen, met name voor marketing managers, online marketeers en eigenaren die graag zelf aan de slag gaan met hun WordPress website.”

Haris Puzić

Eigenaar Wolf Media

Onze "geheime" recept

in het kort

Veiligheid

Veiligheid

De kans is groot dat je webhost nog niet alle veiligheidsmaatregelen verzorgt. Gelukkig zijn er verschillende goedkope plug-ins en services die het makkelijk maken om jouw website te beschermen tegen de grote boze wolf.

Snelheid

Snelheid

Zowel op technisch als op niet zo technisch gebied zijn er allerlei aanpassingen die je kunt doen om jouw website de snelste te laten zijn. Ben je dat niet, dan wordt jouw roedel ingehaald door die van iemand anders en verlies jij bezoekers.

En meer…

En meer…

Met alle andere stappen is je website up-to-date, beveiligd en opgeschoond. Nu is het nog zaak dat mensen je website goed kunnen vinden, bijvoorbeeld via Google. In deze ebook staat ook een hoofdstuk over SEO en nog veel meer.