Website realisatie Cameraverhuur.nl

Van Dalen Cameraverhuur

Veel bedrijven komen en gaan, maar Van Dalen Cameraverhuur kwam en blijft. Met een prachtige historie als oudste cameraverhuurbedrijf van Nederland hadden ze tijdens de strategiesessies in ons wolvennest veel te vertellen over de groei van het bedrijf. Als een van de marktleiders kregen ze door dat online een enorm belangrijke rol is gaan spelen en zal blijven spelen in de toekomst.

Online uitdagingen

Onze sessies leidden tot veel vragen. Hoe past online binnen onze bedrijfsstrategie? Past deze nieuwe ontwikkeling wel binnen ons budget? Hoe houden wij onze klanten tevreden? Hoe laten wij onze klanten wennen aan onze nieuwe online aanpak? Aan de eerste versie van de website ging een intensieve samenwerking vooraf, maar het eindresultaat mag er zijn. We blijven de strategie van Van Dalen Cameraverhuur steeds verder ontwikkelen en blijven ze bijstaan in hun online uitdagingen.


Van Dalen Cameraverhuur heeft meer dan 250 producten te huur, die voorheen niet overzichtelijk in de website te zien en te reserveren waren. Wij hebben ervoor gezorgd dat (potentiële) klanten online duidelijk al het aanbod kunnen bekijken, informatie hierover kunnen verkrijgen en de gewenste spullen kunnen reserveren. We hebben daarnaast uitgebreide extensies geïmplementeerd voor het monitoren van voorraadbeheer, opslaan van gegevens en maken van op data gebaseerde beslissingen.

Een website laten maken die klaar is voor de toekomst van jouw onderneming? Neem vrijblijvend contact op.