Hercules Modus Pre Workout

Hercules Nutrition

Simon, de eigenaar van Hercules Workouts, was een van onze eerste klanten. Simon vertrouwde ons als jonge wolven de afgelopen jaren allerlei klussen toe. We hebben verschillende uitingen voor Hercules Workouts gerealiseerd: een website, complete campagnes, online content, brochures, flyers, banners, et cetera.

Verpakkingsontwerp?

Een tijdje geleden kwam Simon met een aanvraag die voor ons compleet nieuw was: het ontwerpen van een verpakking. In eerste instantie wisten we niet zeker of we moesten snuffelen op een gebied waar we niet honderd procent bekend mee waren. Zo nieuwsgierig als onze roedel is namen we de opdracht toch aan – wolven schrikken immers niet van een uitdaging.

Na een prettige samenwerking met zowel Simon als de verschillende fabrikanten hebben wij binnen drie weken gewerkt van een concept tot de fabricatie van het sportdrankje, Hercules Modes. Hercules Modus is al in verkoop en de reacties zijn enorm positief. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er binnenkort meer producten van Hercules Nutrition op de markt verschijnen.

Onderscheid creëren door prachtige online of offline vormgeving? Neem vrijblijvend contact op.