William Bonac Online Coaching

William Bonac

is de nummer drie bodybuilder van de wereld. Hij kwam bij ons langs om te bespreken wat zijn volgende stap zou worden. Hij wilde graag iets terug kunnen geven aan zijn fans. Omdat de vraag naar online coaching groot was, leek dit de ideale insteek.

Wat?

Na doelgroeponderzoek bleek dat zijn fans inderdaad stonden te springen om online coaching. Maar William heeft het druk met zijn competities, dus het project moest zoveel mogelijk geautomatiseerd worden zonder onpersoonlijk te raken. We deden dit door 75% van het voorafgaande proces te automatiseren zodat William zich alleen nog maar bezig hoeft te houden met de gepersonaliseerde schema’s. Wanneer een klant zich inschrijft voor een nieuw plan wordt hij automatisch doorgestuurd naar een pagina waar de intake plaatsvindt. Daarna gaat de intake automatisch naar William zodat hij aan de slag kan, en de klant krijgt een bevestiging met de verwachte antwoord tijd van William. Het is zo persoonlijk mogelijk ingesteld zodat we klant ook weet waar hij aan toe is.

Het resultaat

was een succesvolle ontvangst door William’s fans. In de aanloop van de lancering hebben wij ook een aantal uitingen ontworpen in de vaste huisstijl van William. Deze uitingen werden geplaatst op zijn Instagram om zijn fans warm te maken voor de nieuwe website en pakketten. Het werd met succes ontvangen door de fans van William waardoor de investering van de campagne en website snel terug waren verdiend.

Ook meer tijd besparen door een geautomatiseerde webshop? Neem vrijblijvend contact op.