Hercules Workouts Online Coaching

Hercules Workouts Online Coaching

De voornaamste reden waarom Simon, eigenaar van Hercules Workouts een nieuwe website wilde was door de responsiveness van zijn mobiele website. Met zijn ondernemersgeest gericht op de toekomst, en een bedrijfsprofiel op Instagram met meer dan 200.000 volgers vond Simon dat het tijd werd voor een website waarmee hij kon groeien en beter zijn data in de gaten kon houden van vooral zijn mobiele gebruikers. Van precieze bezoekersaantallen tot de apparaten die ze naast mobiel gebruiken.

Wat?

Door het speciaal ontworpen intakeformulier en de koppeling met de Virtuagym webshop is Simon nu altijd een stap voor. De betalingen werken als een geoliede machine samen met de gepersonaliseerde Virtuagym app waardoor heel overzichtelijk alles onder een dak gebeurt.

En…

daarnaast hebben wij voor Simon de website gekoppeld aan MailChimp zodat hij effectief e-mails kan verzamelen, om deze later in te zetten voor betere persoonlijke e-mail marketing. Natuurlijk krijgen mensen in ruil voor hun e-mail een extraatje terug, en dat is het “Basis informatie over fitness” document. Voor wat, hoort wat uiteraard.

Ook een website laten maken die perfect is afgestemd op jouw mobiele gebruikers? Neem vrijblijvend contact op.