Als ondernemer wil je graag bezig zijn met ondernemen en niet met het uitvogelen van allerlei website mogelijkheden. Bij Wolf Media maken wij geweldige websites voor ondernemers die hun concurrenten voor willen zijn. Met mooie vormgeving en uitstekend geschreven code maken wij perfecte websites met WordPress. Wij zijn helemaal thuis in WordPress en daarom kunnen we in elke opdracht onze tanden zetten.

Vroeger werd WordPress gebruikt als blogplatform. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een van de meest populaire contentmanagementsystemen (CMS) van de wereld en wordt het voor 30% van alle websites gebruikt. Er zijn nog steeds genoeg mensen die WordPress gebruiken om een simpele blog te maken, maar het is nu ook mogelijk om veel verder te gaan dan dat. Wat dacht je van een volledig functionele website, die zowel voor web- alsook mobiele versies perfect werkt? Doordat WordPress zo flexibel is, kunnen we onze creativiteit de vrije loop laten en in de meeste gevallen bouwen wat we voor ons zien. Dit is ook de reden dat WordPress erg hard gegroeid is in populariteit. En daarom maken ook veel bekende grote bedrijven zoals Playstation, Walt Disney, Facebook, Marktplaats en Google gebruik van de handige features van WordPress.

Wij zijn experts in

WordPress

eigen ontwerp

eigen ontwerp

We weten dat jij je graag wilt onderscheiden van andere ondernemers. Daarom maken wij unieke WordPress webdesigns die perfect zullen aansluiten op jouw huisstijl en doelgroep. Omdat we al lang specifiek met de fitnessbranche bekend zijn, weten we precies welk spoor we moeten volgen.

volledig responsive

volledig responsive

Tegenwoordig bezoekt 50% van de mensen websites via hun mobiel. Het is dus belangrijk dat het ontwerp perfect is afgestemd op mobiel gebruik. Desktop en tablet nemen samen de andere 50% in van het totale apparaatgebruik. Daarom maken wij de perfecte website die op alle apparaten perfect werkt.

makkelijk in gebruik

makkelijk in gebruik

WordPress is vergeleken met andere content management systemen niet extreem moeilijk aan te passen. Daardoor hoeft het verrichten van aanpassingen niet duur te zijn. Wil jij bijvoorbeeld nieuwe recensies van klanten plaatsen, dan is dit makkelijk aan te passen. Hierdoor blijft jouw website up-to-date.

oneindig veel

mogelijkheden

vormgeving

vormgeving

Je wilt natuurlijk dat mensen jouw website direct herkennen. Goede vormgeving is daarom erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat jij je onderscheidt van de rest.

copywriting

copywriting

In overleg lopen we de teksten altijd nog even na. Is de tekst opvallend en doeltreffend geschreven? Dan weet je dat de juiste mensen verder lezen.

fotografie

fotografie

Eigen fotografie vormt een belangrijk onderdeel van een website en is ook iets waarmee jij je kunt onderscheiden. Want standaard stockfoto’s kom je overal tegen.

videografie

videografie

Video is een pakkend element waar veel van onze klanten voor kiezen. Videografie verbindt doordat het extra persoonlijk is. Deze trend lijkt niet weg te waaien.

plugins

plugins

Met meer dan 56.000 plugins zijn er veel mogelijkheden. Zit de mogelijkheid waar je naar op zoek bent hier toch niet bij? Dan zorgen wij dat deze wordt gebouwd!

animatie

animatie

Wat is een website zonder extra snufjes? Met animatie zorg je ervoor dat jouw website extra opvalt. Wij kunnen de meest uitdagende animaties realiseren.

Ervaringen van onze

klanten

De jongens van Wolf Media verstaan echt hun vak. Wij zagen een meerwaarde om Wolf Media onze website te laten realiseren omdat tijdens het gesprek bleek dat hun alles wisten van de laatste ontwikkelingen binnen hun branche. We wisten niet dat de extensies die ze hebben gerealiseerd mogelijk waren. We zien onze website nu als een investering en deze investering heeft zich dubbel en dwars uitbetaald.”

- Edin & Elvir Puzic

Eigenaren EP2 Autoservice

HW_website-recensie

Tijdens mijn samenwerking met Wolf Media kwamen meerdere positieve ervaringen naar voren. Wat ik vooral willen aanhalen is het volgende… Tijdens het proces kreeg ik het gevoel alsof ze bij Wolf Media bezig waren met hun eigen website in plaats van die van Hercules Workouts. Dit kwam door het meedenken en met nieuwe inzichten komen. Ze hadden zich echt verdiept in onze markt. Ik zou het iedereen een samenwerking met Wolf Media aanraden!”

- Simon Brummel

Eigenaar Hercules Workouts

Wij zijn er klaar voor

Gaan wij samen op jacht?