Voor ons begint alles bij strategie en ontwerp. Wij kijken eerst naar wat er wél goed gaat, maar ook naar wat er beter kan. We kijken naar de online positie die jouw bedrijf inneemt. Daarna geeft onze roedel vorm en inhoud aan jouw bedrijf en online identiteit, wij zorgen voor een duidelijk plan van aanpak.

Terwijl de herders twisten, rooft de wolf het schaap: als concurrenten zich sneller en beter onderscheiden en op de voorgrond verschijnen, is de kans groot dat jouw bedrijf naar de achtergrond verdwijnt. Wij willen dat jouw website deze wolf wordt. Daarom helpen wij bedrijven door de concurrent een aantal stappen voor te zijn. Heeft jouw project behoefte aan meer? Wij hebben in onze roedel een netwerk van uitblinkers: tekstschrijvers, fotografen, videografen, advertentiespecialisten, marktonderzoek en webdevelopers – samen met hen gaan wij op jacht naar de beste oplossing. We leiden de roedel, zodat alles voldoet aan de hoge eisen die we stellen aan onze projecten. Daarbij luisteren we naar onze creatieve instincten. Zo lossen we voor jouw bedrijf uitdagingen op.

Online is ons

Terrarium

Online positionering

Online positionering

Online positionering is tegenwoordig niet meer weg te denken voor elk bedrijf. Als onderneming ben je pas succesvol wanneer je je onderscheidt van je concurrenten tijdens de jacht naar klanten. Daarvoor moet je op zoek naar de doelgroep die past bij jouw bedrijf en moet je je uniek positioneren.

Online strategie

Online strategie

Ook een online strategie is onmisbaar om het hoofd boven water te houden op het wereldwijde web anno nu. Voor het plan van aanpak gaan we met onze roedel altijd op zoek naar een kraakheldere richting die jouw project uit moet. Loop als wolf voorop in het digitale bos en laat je concurrenten ver achter je.

Online identiteit

Online identiteit

Welke informatie is er online te vinden over jouw bedrijf? Onderhoud je veel klantcontact via sociale media? Post je regelmatig blogs of vlogs? Alles draagt bij aan het beeld dat potentiële klanten van jouw bedrijf hebben. Daarom denken we met je mee over de online identiteit die jouw bedrijf moet uitstralen.

strategie en ontwerp

in het kort

onderscheiden

onderscheiden

Het is tijd om de concurrentie ver achter je te laten, vind je niet? Onderscheidend vermogen in de drukke digitale wereld is cruciaal om de concurrentie te verslaan.

imago

imago

Een bedrijf valt of staat bij een goed imago. Maar een negatief imago kan je veel (potentiële) klanten kosten. Wij helpen online imago’s te verbeteren.

ideeën

ideeën

Op zoek naar nieuwe invalshoeken, oplossingen of creatieve uitkomsten? Onze roedel staat voor jou klaar om te sparren over de mogelijkheden.

voorkeurspositie

voorkeurspositie

Verkrijg de voorkeurspositie van jouw doelgroep door je goed te positioneren. Dan zal de doelgroep zich binden en jouw bedrijf als eerste overwegen.

concepten

concepten

Blijft jouw concept haken bij een idee? Wij helpen je verder. Pas als ideeën zijn vertaald naar een relevant concept, kan een product of dienst succesvol zijn.

keuzes

keuzes

Zien, begrijpen, keuzes maken. Wij zijn misschien wolven, maar we zijn niet roekeloos. Onze roedel maakt keuzes die te onderbouwen zijn, zodat je houvast hebt.

Wij zijn er klaar voor

Gaan wij samen op jacht?