Bij Wolf Media hebben we hele leuke en leerzame stageplaatsen voor creatieve talenten op zowel MBO als HBO-niveau.

Wij ontwerpen en ontwikkelen voornamelijk huisstijlen, media-uiting en websites. Onze volledige focus daarbij is gericht op merkherkenbaarheid. Dit doen we door strategieën op te stellen en goed onderzoek te doen. Onze werksfeer is informeel maar onze benadering op projecten heel professioneel. Als roedel zijn wij no-nonsense en zeer resultaatgericht. Hieronder vind je een aantal gave en inspirerende stages. Zit er iets bij voor een hongerige wolf als jij? Mail je cv, motivatiebrief en portfolio dan naar [email protected].

Ben je een sterke Grafisch Vormgever, met ultieme Photoshop, Illustator en InDesign skills? Ben je creatief aangelegd en zoek je een stage bij een enorm creatieve roedel? Dan is de stage Grafische Vormgeving bij Wolf Media zeker iets voor jou! Je zult je bezighouden met het vormgeven van huisstijlen en alles wat daaromheen bij komt kijken. Zelf een gaaf idee? Samen opdrachten bedenken behoort ook tot de mogelijkheden.

Jij hebt creatieve ideeën en weet deze handig in te zetten om allerlei soorten content te maken voor verschillende websites. Het is heel belangrijk dat je uitstekende kennis hebt van de Nederlandse taal. Je bent namelijk niet alleen bezig met het maken van content; je bent ook bezig met het onderhouden van websites en het optimaliseren van teksten. Het is jouw doel om content zo goed mogelijk vindbaar te maken voor Google en dit zo slim mogelijk in te zetten via de juiste social media kanalen. En werkt het? Dat wil je natuurlijk weten. Meten is weten, dus je bent ook veel bezig met Google Analytics.

Ben jij goed in het ontwerpen van wireframes, websites en grafische elementen? Vind je het uitdagend om dat voor diverse devices te realiseren? Wil je aan de slag met o.a. contentdesign en -management, mailcampagnes en kan je ook nog HTML/CSS toepassen in projecten? Dan hebben wij voor jou een hele leuke stageplek binnen een ambitieus team. Je krijgt ook nog eens alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen!

Bij Wolf Media ga jij daadwerkelijk programmeren binnen WordPress in PHP en HTML websites. Ook mag je je bemoeien met frontend-ontwikkelingen en styling van websites. Een eigen stageopdracht is welkom én samen met jou een opdracht bedenken, behoort ook tot de mogelijkheden.