Veiligheid van jouw klanten en jouw website staat voorop, toch? Laat daarom gecontroleerd je WordPress website beveiligen door ons.

Wij zorgen voor monitoring, updates, een AVG overeenkomst, support en optimale beveiliging voor jouw website. Hierdoor kun jij je bezig houden met de groei van jouw bedrijf, zonder de zorgen wat er met de website gebeurd.

Wat bieden wij aan in

onze pakketten

Optimale beveiliging

Optimale beveiliging

Wij monitor verdachte situaties en zorgen ervoor dat we zeker zijn dat jouw website in de lucht blijft zonder onaangename problemen.

Maandelijkse back-ups

Maandelijkse back-ups

Wij maken altijd maandelijks een back-up van de hele website, en slaan deze beveiligd op. Daarnaast doen we ook dagelijkse kleine back-ups.

Privacywet verplichtingen

Privacywet verplichtingen

Wij sluiten altijd een verwerkersovereenkomst af, hierdoor voldoet jouw bedrijf aan deze verplichtingen.

Emergency Call

Emergency Call

Wij staan voor jou klaar! Je kunt ons op elk moment bellen als er zich een probleem voordoet. Is er spoed? Dan lossen wij het gelijk op.

WordPress updates

WordPress updates

Wij voeren updates uit voor zowel WordPress als de plugins, hierdoor weet je zeker dat jouw website optimaal blijft werken.

Maandelijks reportage

Maandelijks reportage

Altijd op de hoogte met een maandelijkse reportage met het aantal bezoekers, beveiligingsstatistieken, en andere interessante data.

Dit zijn onze

Pakketten

veel gestelde

Vragen

Er zijn genoeg aanbieden van WordPress-onderhoudspakketten. Waarom zouden we voor Wolf Media moeten kiezen?

In één woord: betrokkenheid. Persoonlijk contact is wat onze pakketten onderscheidt. We zijn niet de grootste aanbieder, maar daardoor werken we wel extra persoonlijk. Iemand van onze roedel zal je vaste aanspreekpunt zijn, waardoor je nooit van het kastje naar de muur gestuurd zult worden. Een band creëren met onze klanten is voor ons het belangrijkste. Dat doen we door betrouwbaar en goed WordPress-websites te onderhouden en indien nodig te creëren of aan te passen.

Wat zijn uitgebreide functionaliteiten?

Uitgebreide functionaliteiten zijn functionaliteiten die extra aandacht nodig hebben. Deze plug-ins, installaties en extensies zijn complexer en risicovoller, waardoor we met extra zorgvuldigheid om moeten gaan met het onderhoud ervan. De volgende zaken vallen onder uitgebreide functionaliteiten:

  • eCommerce (WooCommerce, Easy Digital Downloads, etc.)
  • Lidmaatschap (MemberPress, Restrict Content Pro, etc.)
  • Externe API / software-integraties
  • Multisite-installaties (inclusief subsites van een multisite-netwerk)
  • Leer Management (LearnDash, LifterLMS, etc.)
  • Vertalingen (WPML, Polylang, enz.)

Is het mogelijk om langs te komen of te (video)bellen om kennis te maken?

Uiteraard! Het is voor ons belangrijk dat jij je zeker voelt over de keuze die je hebt gemaakt of gaat maken. Wil je persoonlijk langskomen in ons wolvennest? Mail of bel dan gerust om een afspraak te maken. Wij zijn gevestigd in Almere. Is Almere te ver? Dan kunnen we altijd nog (video)bellen.

Wat gebeurd er nadat ik heb betaald?

Als je het pakket hebt uitgekozen dat het beste bij jou en/of jouw onderneming past, krijg je automatisch een welkomstmail met informatie over het gekozen plan. Ook zullen we uitleggen hoe je veilig de huidige inloggegevens aan ons door kan geven. Dit doen wij altijd binnen een beveiligde online omgeving. Nadat we de inloggegevens van jouw WordPress-website hebben ontvangen zullen wij zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 48 uur het plan implementeren.

Waarom zijn jullie pakketten veilig?

Wij zijn altijd extreem voorzichtig met de gegevens die wij ontvangen van onze klanten. We hebben in ons wolvennest (ons kantoor) voorzorgsmaatregelen getroffen en zorgen ervoor dat jouw website optimaal beveiligd wordt. Dit doen we door middel van een plug-in die na goed instellen de website optimaal beveiligd. Heeft jouw website extra beveiliging nodig? Wij bieden ook indien nodig beveiliging op serverhoogte.

Hoe gaan jullie om met privacy of bedrijfsgeheimen?

Wij sluiten altijd een verwerkersovereenkomst af, hierdoor voldoet jouw bedrijf aan deze verplichtingen. Zijn er bedrijfsgeheimen verwerkt in de processen van jouw website? Dan vinden wij het geen probleem om een geheimhoudingsplicht te ondertekenen.

Onderhouden jullie ook WooCommerce-websites?

Ja, dat doen we zeker. Graag zelfs! De meeste websites die wij onderhouden hebben implementatie van WooCommerce. Daarbij zitten ook websites die automatische betalingen en andere complexere processen gebruiken. De Wolf Media-roedel heeft dan ook de nodige ervaring in huis om dit soort websites te onderhouden.

Wat als ik meerdere websites heb die beheerd moeten worden?

Onze pakketten gaan per website. Ook multisites en subdomeinen tellen als meerdere sites. Heb je drie websites die beheerd moeten worden? Dan heb je dus drie pakketten nodig. Je bent helemaal vrij in de keuze welke website meer of minder onderhoud nodig heeft.

Maakt het uit welke hostingprovider ik gebruik?

Zolang jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Voor ons maakt het niet uit bij welke hostingprovider je zit. Wij snappen dat elke website anders is en zijn eigen benodigdheden heeft, waarbij prijs ook een belangrijke rol speelt. Daarom ben je helemaal vrij om zelf te bepalen waar je je website wil laten hosten.

 

Ben je nog op zoek naar een hostingpartner? Dan helpen wij jou graag met een overplaatsing naar onze hostingpartner. Omdat we niet altijd de snelheid van websites kunnen optimaliseren, raden wij het soms aan om deze overstap te doen. Ook voor advies over hosting staan we voor je klaar.

Hoe snel reageren jullie?

Dat hangt heel erg af van hoe druk we zijn met de jacht en van een aantal factoren waar we helaas geen invloed op hebben. Sommige klanten sturen dagelijks verzoeken voor aanpassingen of optimalisatie. Meestal reageren wij binnen 1 werkdag over wanneer aanpassingen ingepland kunnen worden, soms is dat al na één dag, soms duurt het wat langer. Bij spoed (bijvoorbeeld een storing) zorgen wij dat we zo snel mogelijk een oplossing kunnen bieden.

Hoe vaak voeren jullie updates uit?

Wij proberen updates wekelijks uit te voeren, om mogelijke overlast voor bezoekers te voorkomen. Daarnaast zijn er ook aan aantal andere redenen:

  • Soms zijn plug-in updates uitgebracht met bugs. In plaats van direct te updaten is het verstandig om even af te wachten op reacties van andere gebruikers. Hierdoor hebben wij meer zekerheid.
  • Door updates in groepen uit te voeren, hebben we meer zekerheid. We kunnen dan gerichter kijken of alles soepel werkt.
  • Door de updates samen op de minst drukke dagen uit te voeren, zorgen we ervoor dat de website toegankelijk en veilig blijft voor bezoekers.

Hoe vaak voeren jullie updates uit?

Onze wolvenoren staan altijd wijd open. We zijn altijd makkelijk te bereiken via de e-mail of telefoon. Wil je een ticket insturen (bijvoorbeeld voor een aanpassing)? Dat kan gemakkelijk via de link die je krijgt na het bestellen van een pakket.