Veiligheid van jouw klanten en jouw website staat voorop, toch? Laat daarom gecontroleerd je WordPress website beveiligen door ons.

Wij zorgen voor monitoring, updates, een AVG overeenkomst, support en optimale beveiliging voor jouw website. Hierdoor kun jij je bezig houden met de groei van jouw bedrijf, zonder de zorgen wat er met de website gebeurd.

Wat bieden wij aan in

onze pakketten

Optimale beveiliging

Optimale beveiliging

Wij monitor verdachte situaties en zorgen ervoor dat we zeker zijn dat jouw website in de lucht blijft zonder onaangename problemen.

Maandelijkse back-ups

Maandelijkse back-ups

Wij maken altijd maandelijks een back-up van de hele website, en slaan deze beveiligd op. Daarnaast doen we ook dagelijkse kleine back-ups.

Privacywet verplichtingen

Privacywet verplichtingen

Wij sluiten altijd een verwerkersovereenkomst af, hierdoor voldoet jouw bedrijf aan deze verplichtingen.

Emergency Call

Emergency Call

Wij staan voor jou klaar! Je kunt ons op elk moment bellen als er zich een probleem voordoet. Is er spoed? Dan lossen wij het gelijk op.

WordPress updates

WordPress updates

Wij voeren updates uit voor zowel WordPress als de plugins, hierdoor weet je zeker dat jouw website optimaal blijft werken.

Maandelijks reportage

Maandelijks reportage

Altijd op de hoogte met een maandelijkse reportage met het aantal bezoekers, beveiligingsstatistieken, en andere interessante data.

Dit zijn onze

Pakketten