Heb je werkzaamheden aan jouw WordPress website die steeds blijven liggen? Of heb je advies nodig? Dan kun je kiezen voor onze strippenkaart. Met een strippenkaart heb je direct een WordPress expert tot je beschikking.

Met onze WordPress strippenkaart weet je zeker dat de werkzaamheden die je gedaan wilt hebben worden uitgevoerd door een betrouwbare partij. Heel handig dus voor kleinere werkzaamheden. Moet aan je WordPress website een aantal aanpassingen gedaan worden? Loop je vast met een vraag? Vertoont je WordPress website vreemde errors? Of kan jouw WordPress thema of plugin extra styling gebruiken? Dan kun je flexibel je uren inzetten met de strippenkaart.

Belangrijkste punten van

onze aanpak

Snel

Snel

Met een strippenkaart zijn er geen uitgebreide offerte-trajecten en stapels contracten. Jij dient een ticket in en wij plannen gelijk de werkzaamheden in.

Flexibel

Flexibel

Het maakt niet uit of het een klein klusje is of een grote opdracht. Jij hebt zelf de controle over de uren die aan een opdracht besteed mogen worden.

Overzichtelijk

Overzichtelijk

Wat ons echt onderscheidt zijn onze rapportages. Met de rapportages houden wij onze klanten op de hoogte van de laatste aanpassingen.

Wij zijn er klaar voor

Gaan wij samen op jacht?